Motivation

Den motiverende samtale (MI)

Den motiverende samtale (MI) er for lederen eller medarbejderen, der ønsker en effektiv tilgang og samtaleteknik til at øge andres motivation. Jeg tilbyder både undervisning og supervision.

Hvad er MI?
”Motivational Interviewing” (MI) er en evidensbaseret tilgang, der styrker menneskers egen motivation til at blive mere afklarede og lave forandring i deres liv. MI har god effekt og kan bruges til samtaler af kortere og længere varighed. Samtalen orienteres mod personens egne værdier i livet og tidligere erfaringer/succeser med at forandre og styrker derved både vigtigheden i forandringen og troen på at lykkes.

MI er let at forstå, men kræver træning at lære, vedligeholde og dygtiggøre sig i. Derfor anbefaler jeg, at man efter undervisning overgår til MI supervision eller opfølgning, hvis målet er en vedvarende implementering af MI på arbejdspladsen.

Til lederen

Til medarbejderen

MI supervision

Lad mig hjælpe jer med et motiverende arbejdsliv

Jeg tilbyder ingen pakkeløsninger, men skaber en individuel tilrettelagt plan hver gang.

En af mine stærkeste værdier i arbejdslivet er ordentlighed og ansvarlighed. Det, jeg laver, er 100 procent i orden. I mine øjne er der hverken tid eller penge til halvt arbejde.