Facilitering af forandring-
og udviklingsprocesser

Skab mening og motivation på arbejdspladsen

Står arbejdspladsen i en udvikling- og forandringsproces og har brug for hjælp til processen eller til procesdesign?

Processen er lige så vigtig som målet. Målet skal man hele tiden have for øje. Det skal skabe helheden, men vejen dertil skal bidrage til at skabe mening og motivation for dem, der udfører arbejdet og er en del af rejsen. Derfor må man af og til tage de rigtige omveje i processen frem for at gå den lige vej.

Min erfaring er, at det ofte er det de små justeringer og opfølgninger, der skaber de største forandringer.  

Forandring og udviklingsprocesser påvirker arbejdsmiljøet på godt og ondt. Jeg vil gerne hjælpe jer med at skabe inddragende processer med følgeskab, så I kommer godt i mål.

Jeg faciliterer både
mikro- og makroprocesser

Det kan være møder, teamudvikling, en arbejdsplads, der skal igennem en større forandrings- og udviklingsproces eller en fusion mellem to arbejdspladser.

Det, at man som leder deltager i processen fremfor at facilitere den, gør, at lederen er mere til stede og måske får øje på ting, som man ellers ikke ville. Andre gange kan det være en fordel, at lederen står for processen og jeg hjælper med procesdesign.

Lad mig hjælpe jer med et motiverende arbejdsliv

Jeg tilbyder ingen pakkeløsninger, men skaber en individuel tilrettelagt plan hver gang.

En af mine stærkeste værdier i arbejdslivet er ordentlighed og ansvarlighed. Det, jeg laver, er 100 procent i orden. I mine øjne er der hverken tid eller penge til halvt arbejde.