Et godt arbejdsliv i
et sundt arbejdsmiljø

Styrk motivation og arbejdsglæde

Jeg tilbyder samtaler og facilitering af processer med henblik på at styrke motivation og arbejdsglæde, der øger fokus på arbejdspladsens mål. Jeg deltager efter aftale gerne i møder og i hverdagen, hvor jeg kan være til rådighed på arbejdspladsen i en periode. Min erfaring er, at det ofte er de små justeringer og opfølgninger, der skaber de største resultater.

Processen er lige så vigtig som målet. Vejen dertil er en del af meningsskabelsen for dem, der er med på rejsen. Man må af og til tage de rigtige omveje i processen frem for at gå den lige vej.

Det er en fordel at slukke de små gløder, før der opstår brand. Dårligt arbejdsmiljø skader arbejdspladsens formål og arbejdsliv markant. Resultatet ses både menneskeligt og økonomisk. En bæredygtig arbejdsplads er en sund arbejdsplads på alle parametre.

Arbejdsmiljø og psykisk sundhed er et fælles ansvar

Lad mig hjælpe jer med et motiverende arbejdsliv

Jeg tilbyder ingen pakkeløsninger, men skaber en individuel tilrettelagt plan hver gang.

En af mine stærkeste værdier i arbejdslivet er ordentlighed og ansvarlighed. Det, jeg laver, er 100 procent i orden. I mine øjne er der hverken tid eller penge til halvt arbejde.