Erfaring

Erfaring fra alle niveauer

Maria Schack
43 år

Jeg har erfaring fra alle niveauer: Som medarbejder, afdelingsleder og leder af ledere – både i det offentlige og private.

Jeg har behandlings- og undervisningserfaring i motivation og har været en del af forskningsprojektet ”The Elderly Study”, hvor jeg gennem flere år lavede intensiv behandling med MI. Jeg er en del af MI netværket i Danmark. Jeg er praktiker med et solidt teoretisk afsæt.

Jeg har igennem mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker, herunder  socialt udsatte mennesker med psykisk sygdom, afhængigheds- og hjemløshedsproblematikker.

Diplom – Den Offentlige Lederuddannelse

En del af mit DNA er nytænkning og idéudvikling

Jeg har ledererfaring på flere niveauer og kender til det krydspres og de udfordringer, man som leder står i. Jeg har flair for strategisk ledelse både vertikalt og horisontalt, har samarbejdet med mange forskellige aktører, ligesom jeg har erfaring med bestyrelsesarbejde.

Jeg har erfaring med udviklings- og forandringsprocesser og har generelt i mit lederskab haft særligt fokus på meningsskabelse og motivation. En del af mit DNA er nytænkning og idéudvikling og at være i kreative processer med henblik på udvikling og optimering.

Jeg har samlet alt det, jeg elsker i ledelse, og koblet det med min viden og erfaring med motivation. Det er blevet til mit firma ”SuperVision”.

Lad mig hjælpe jer med et motiverende arbejdsliv

Jeg tilbyder ingen pakkeløsninger, men skaber en individuel tilrettelagt plan hver gang.

En af mine stærkeste værdier i arbejdslivet er ordentlighed og ansvarlighed. Det, jeg laver, er 100 procent i orden. I mine øjne er der hverken tid eller penge til halvt arbejde.