Vil I skabe de resultater I er sat i verden for.

Hvad er Motivational Interviewing(MI)?

Motivational Interviewing (MI) “Den motiverende samtale” eller MI, er for dig der ønsker en professionel, evidensbaseret og effektiv samtaleteknik og tilgang i arbejdet med menneskers motivation og handlekraft.

MI kan bruges både i hverdagens samtaler og i mere “formelle” samtaler. MI orienteres mod personens egne værdier i livet og tidligere erfaringer/succeser med at forandre. Den styrker både vigtigheden i at lave forandring og handlekraften så det lykkes.

MI er let at forstå, men kræver træning at lære, vedligeholde. Jeg anbefaler, at I efter undervisning overgår til MI supervision eller tænker organisatorisk implementering. Jeg hjælpe jer med at finde den rette model. 

 

Trænings og implementeringsspil

Jeg er medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers) og har siden 2010 arbejdet med Den motiverende samtale som behandler, leder, underviser og supervisor. Jeg har oplevet stor effekt af Den motiverende samtale.

Metoden kan se let ud i praksis, men kan være svær at lære, træne, vedligeholde og implementere i praksis. Jeg har derfor udviklet et træningsspil, der hjælper jer med netop dette. Forskning viser, at læring virker bedre når, det er motiverende og særlige faktorer er til stede.

Jeg har derfor lavet et motiverende spil med “fun factor”, spændingselementer og mulighed for at vinde. Spillet er let at forstå og fleksibelt i forhold til jeres faglig niveau og den tid, I har til rådighed.

Spillet er udviklet til organisationer, der har fået undervisning i ”Den motiverende samtale”.

Jeg har fundet min inspiration i bogen “Motivational Interviewing – Helping people change and Grow (Fourth Edition) af William R. Miller og Stephen Rollnick, såvel som min erfaring fra praksis og fantasi.

Jeg vil gerne takke spiludvikler Rikke Kramer for hjælp til udvikling og produktion af spillet og min søn Andreas Schack for design af illustrationer på kort.

Jeg ser frem til at spille med jer.
Maria Schack

Bestil spillet nu!

kr. 1689,-*

*eksklusive moms og forsendelse
Læs salgs- og leveringsbetingelserne her.

Organisatorisk udvikling?

Narrativ supervision

Underviser i Motivational Interviewing (MI)

Facilitering og implementering af udviklingsprocesser

Vikarierende ledelse

Tilmeld MI uddannelse

Jeg kontakter dig med nærmere information.